Cautare

2302 de rezultate pentru "lucaciu ribana si vasile" (3.71 secunde)
Magda Marincovici) 301 spitale infiintate pana la data de 7 iunie 2011 vor fi evaluate in vederea acreditarii pana la mijlocul anului viitor, a anuntat presedintele Comisiei Nationale de Acreditare a Spitalelor, Vasile Cepoi, la Forumul National al Asociatiilor de Pacienti.
Corpul de control al ministrului de Interne, Vasile Blaga, va descinde luni la Constanta, in cadrul unei operatiuni care poate insemna, pe langa o vizita privind lansarea unui program comun al politiilor din Constanta, si decapitarea intregii conduceri a Directiei Politiei de Frontiera Constanta.
Dincolo de festivismul programului "Litoral 2006" si strangerile politicoase de mana impartite in stanga si-n dreapta de ministrul Vasile Blaga, in spatele usilor inchise au rabufnit si tensiuni ascunse cu grija privirilor indiscrete.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in aceasta luna (pana pe 30 decembrie inclusiv) la targul Bucharest Christmas Market, organizat in Piata Constitutiei.
Pedistul Vasile Coca a fost nevoit sa-l duca pe tatal sau la Spitalul de Neurochirurgie Iasi. ... Dupa ce s-au delectat cu licori bahice, sustinatorii liberali si-au incordat muschii, s-au urcat intr-o masina si au plecat sa "colinde" pe la casele simpatizantilor democrati.
Muzeul Dunarii de Jos este o institutie publica de cultura, cu personalitate juridica, de importanta judeteana si regionala, aflata in serviciul societatii, care colectioneaza, conserva, cerceteaza, restaureaza, comunica si expune, in scopul cunoasterii, educarii si recrearii, marturii materiale si spirituale ale existentei si evolutiei comunitatilor umane, precum si ale mediului inconjurator.
Chiar si specialistii cu origine aromana s-au integrat curentelor academice din tara in care locuiesc, ceea ce provoaca un semn si mai mare de intrebare printre aromanii din Romania, Albania, Macedonia si Grecia. Izvoarele si istoriografia ii mentioneaza sub diverse nume:
Dupa ce prim-ministrul a respins luni propunerea PD de crestere a competentelor autoritatilor locale, vocea cea mai autorizata a democratilor din Guvern, ministrul Vasile Blaga, critica refuzul sefului sau pe linie executiva.
Omul, in afara de trup, are si suflet. Mama sa, al carei bunic, Nicolae Basilescu a fost decanul Facultatii de Drept Bucuresti in perioada interbelica si care primise, acasa, o educatie aleasa, a fost obligata sa fie femeie de serviciu si muncitor necalificat ani de zile in fabricile comuniste.
Liderul democrat, Emil Boc, a anuntat ca PD va elabora si va propune aplicarea la nivel guvernamental a unei strategii pentru subventionarea intretinerii din lunile de iarna.
Presedintele PC, Dan Voicu-lescu, a anuntat ieri ca formatiunea pe care o conduce are "o mare rezerva" si se gandeste "foarte atent" daca mai poate colabora cu PD in actuala Coalitie, in contextul gestionarii evenimentelor din ultima vreme.
Dupa adoptarea legilor securitatii nationale, CSAT a cerut ieri desecretizarea arhivei "Dunarea" si a dispus desecretizarea dosarelor de securitate nationala a oamenilor politici.
Senatorul Cristian Diaconescu, purtatorul de cuvant al PSD, considera ca declaratiile ministrului Vasile Blaga referitoare la "monstruoasa Coalitie" Opozitie-PNL-PC-UDMR arata ca actul de guvernare este blocat de dusmania dintre membrii Coalitiei.
Democratii acuza ca toate celelalte partide parlamentare s-au coalizat intr-o "monstruoasa coalitie" impotriva lor si a lui Traian Basescu. Atacul PD se indreapta mai ales impotriva colegilor din Alianta, liberalii, pe care ii acuza de "necolegialitate" si de "lipsa de sinceritate".
Comisarul european Franco Frattini s-a aratat optimist, in timpul vizitei in tara noastra, in ceea ce priveste raportul CE din septembrie si aderarea la timp a Romaniei la UE. El a laudat ritmul sustinut al masurilor luate de autoritati in materie de justitie si afaceri interne.
Prevederile legii privind statutul alesilor locali a facut ca acestia sa-si depuna declaratiile de apartenenta politica.
Senatorul PSD Vasile Dancu a spus despre programul de guvernare al PSD, care avea termen de finalizare, "macar pe liniile sale principale", la 15 august - dupa cum anunta Mircea Geoana - ca este in cel mai bun caz "un program politic" si ca ar trebui lansat pe "componente", nu tot deodata.
Au fost eliberati astfel din functia de secretar de stat Tudor-Alexandru Chiuariu (Departamentul pentru Lupta Antifrauda din cadrul Cancelariei prim-ministrului), Cristian Mihai Carausu (Departamentul de Implementare Programe si Ajustare Structurala din cadrul Cancelariei), ßtefan Francisc-Csutak (Ministerul Integrarii Europene), Dan Cristian Stoica (Ministerul Justitiei), Constantin Popescu (Ministerul Mediului).
Inspectoratele scolare judetene vor trece, in cel mai scurt timp, din subordinea Ministerului Educatiei si Cercetarii (MEdC) in cea a autoritatilor locale, a anuntat, in cursul acestei saptamini, premierul Calin Popescu Tariceanu, in cadrul unei videoconferinte cu prefectii.
Chiar daca cei mai multi dintre politicienii locali nu prea si-au aratat ochii, Partidul Noua Generatie si consilierii judeteni au reusit sa-i multumeasca, e drept, doar intr-o mica masura, pe iubitorii de spectacol politic.
google-analytics.com